Eigen projecten:

VERKOCHT - 2 woningen te koop in Pittem:

Komt binnenkort te koop.
één half open bebouwing en één gesloten bebouwing.
Voor meer informatie neem gerust contact op.

VERHUURD - Loods te huur:

VERKOCHT - 2 half open bebouwingen te Tielt

Nieuwbouwwoning met 3 slaapkamers op 540 m² mooi gelegen nabij het centrum van Tielt.

Ligging: Vrij rustig gelegen met een open zicht achteraan. Dicht tegen het centrum van Tielt.

Gelijkvloers:
Inkomhal evenals traphal voorzien van een bezoekerstoilet met handenwasser. Via de inkomhal kom je in de living met open keuken. De living biedt een verzicht naar achteren. Er zijn 3 raampartijen voorzien waardoor er veel lichtinval is. De keuken is standaard voorzien van een keramische kookplaat, inbouwkoelkast, hete luchtoven met microgolf, watersteen alsook een vaatwas. De keuken kan nog naar eigen smaak worden ingericht. Via de keuken bereiken we de berging / wasplaats met voorziening voor een wasmachine. Er is aansluitend nog een garage.

Eerste verdiep:
Het eerste verdiep beschikt over 3 slaapk. alsook een badkamer. De badkamer is standaard voorzien van een ligbad, douche, een lavabomeubel met dubb. lavabo, een spiegel en een toilet.

PLUSPUNTEN:
– er wordt verder gewerkt aan de woning tot dat deze moet worden gevloerd. De kopers zal nog de vloeren, keuken alsook badkamer kunnen kiezen.
– de woning voldoet aan de laatste nieuwe energienormen. Deze zal worden voorzien van zonnepanelen waardoor de energiekost zeer laag zal blijven.
– mooi en groot rechthoekig perceel van 540 m².